Thuja Smaragd är den vackraste Thuja-sorten för ett häck eller extra skydd från vårt sortiment. Deras grenar och nålar är de mest eleganta alla thuja-sorterna. Trädträdet växer stam och tät, men också smal och jämnt. Därför behöver han lite tills ingen snitt. Dessutom är denna thuja vinter tillräckligt hårt för att hålla sin vackra fullgröna färg på vintern. Thuja occidentalis smaragd har ingen påträngande nål lukt, som det är fallet med det vanliga trädet, men luktar svagt och trevligt.

Sammanfattningsvis: den rätta vintergröna häcken för den sofistikerade trädgården (ägare).

Finns det lite vackrare än att spendera sin fritid hemma i sin trädgård? Naturligtvis, naturligtvis, utan att bli utsatt för det nyfiken utseende av sina grannar. För att uppnå detta krävs en vägg som skiljer en av omvärlden, bullret och liv och rörelse i vardagen. Men det behöver inte vara en vägg av betong och tegelstenar. Vad sägs om en häck av idyllisk grön, som ger dig känslan av natur och frihet i mitten av Big City Chaos? Ingen är bättre lämpad för detta än det västra trädet, under botanisterna som är bättre kända som Thuja Occidentalis ‘Emerald’.

Hans smala och lite koniska växte gör livet smaragd till den perfekta Thuja Smaragd. Det finns nästan inget skärande arbete eftersom thuja smaragd måste begränsas i sin höjd. Detta sparar dig, i motsats till andra Thuja Smaragd växter, mycket arbete. Denna thuja når ca 8 m ca 8 m och blir bred mellan 1 m och 1,5 m bred. Förutom att använda som en Thuja Smaragd är Thuja också mycket bra som ett träd för den enda positionen.

Thuja Emerald är trots att de skärs lite måste ha en mycket snitt, vintergröna växt, som också är mycket vacker som en mögelolja. Det måste emellertid nämnas att en Thuja-smaragd är en ganska långsam växande fabrik, som i året har en ökning med ca 30 till 40 cm. Därför bör du tänka på hur mycket du verkligen vill skära tillbaka.

RELATED ARTICLES

Thuja Smaragd

Thuja Smaragd är den vackraste Thuja-sorten för ett häck eller extra skydd från vårt sortiment. Deras grenar och nålar är de mest eleganta alla thuja-sorterna. Trädträdet växer stam och tät, men också smal och jämnt. Därför behöver han lite tills ingen snitt. Dessutom är denna…

Var att plantera vårlökar

Jag har nyligen pratat med Head Gardener of Doddington Place Gardens, Lucy Adams, om hennes bästa tips om var du ska plantera vårlökar, hur man väljer dem och annan nyckelfjäderlökinformation.   Och jag har sett runt trädgården för att se resultaten av hennes råd. (*…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *