Jag är officiellt inte bra på att växa grönt.

Så jag kommer inte att berätta hur du växer någon individuell grönsak – det finns många andra utmärkta bloggare och youtubers som kan göra det. I botten av det här inlägget finns det en lista över användbara inlägg, videoklipp och böcker som hjälper dig att växa grönsaker.

Men jag ska berätta för dig de saker du verkligen behöver veta. Jag har gjort alla misstag så du behöver inte.

Växande veg är lätt … men
Min vän Lesley som är en advokat med en utmärkt grönsaksplåster, har varit genom inlärningskurvan. Hon har kommit ut den andra sidan som en utmärkt grönsaksodlare och har skickat mig en lista med tips som är så hjälpsamma. Så vi börjar med dem.

Men först kommer du att läsa att grönsaksodling är lätt.

Tekniskt är det. Populär veg, som morötter, potatis, bönor och sallad gör det bra på ganska mycket jord runt om i världen. Det är därför de är populära.

RELATED ARTICLES

Thuja Smaragd

Thuja Smaragd är den vackraste Thuja-sorten för ett häck eller extra skydd från vårt sortiment. Deras grenar och nålar är de mest eleganta alla thuja-sorterna. Trädträdet växer stam och tät, men också smal och jämnt. Därför behöver han lite tills ingen snitt. Dessutom är denna…

Var att plantera vårlökar

Jag har nyligen pratat med Head Gardener of Doddington Place Gardens, Lucy Adams, om hennes bästa tips om var du ska plantera vårlökar, hur man väljer dem och annan nyckelfjäderlökinformation.   Och jag har sett runt trädgården för att se resultaten av hennes råd. (*…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *